E-LEARNINGOVÝ SYSTÉM MOODLE

06.11.2015 16:53

V rámci projektu ESF "Počítačem podporovaná příprava žáků na vyučování" naše škola pro naše žáky zprovoznila  e-learningový systém Moodle. Pro druhý ročník jsou přístupné kurzy českého jazyka, matematiky a prvouky (člověk a jeho svět), kde si žáci mohou procvičovat probírané učivo. Druháčkům jsme zpřístupnili rovněž opakování učiva z 1. ročníku (kurz ČJ, M a ČJS).

V žákovské knížce mají děti nalepené uživatelské jméno a heslo pro vstup do Moodlu. Do systému se přihlásíte buď přímo na https://moodle.zsbcupice.cz nebo tak, že na školních stránkách https://zsbcupice.cz  kliknete v levém sloupci na oranžový odkaz MOODLE. Po otevření stránky se úplně nahoře vpravo přihlásíte – na přihlašovacím formuláři zadáte uživatelské jméno a heslo. Otevře se stránka s přehledem přístupných kurzů - Moje kurzy. První tři odshora jsou opakováním učiva z 1. ročníku,  následující tři obsahují učivo 2. ročníku.

Heslo si můžete změnit, ale ze zkušenosti to nedoporučuji.  Osobně si myslím, že je to zbytečné. Děti často zmatkují a nemusí si na něj vzpomenout.  Nechám to ale na vás, v případě změny hesla mi nové heslo nahlaste. Děkuji.

https://moodle.zsbcupice.cz/ 



 

—————

Zpět